Gänginsatser för Plast

Sonic-lok®

SL är konstruerad för snabb installation i termoplaster genom värme eller ultraljud. Den är försedd med två band av rillor i motstående vinkel som ger en kombination av högt vridmotstånd och utdragskraft.
SONIC-LOK SL är konstruerad för snabb installation i termoplaster genom värme eller ultraljud. SONIC-LOK SL är konstruerad för snabb installation i termoplaster genom värme eller ultraljud.
SONIC-LOK

Spiro®

SP är konstruerad för att klara svårigheter som uppstår på grund av hårda spröda härdplaster. De skarpa rillorna skär i dessa material utan ökning av stress och kan därmed användas med tunnare väggar i tornen än jämförbara insatser.
SP är konstruerad för att klara svårigheter som uppstår på grund av hårda spröda härdplaster.SP är konstruerad för att klara svårigheter som uppstår på grund av hårda spröda härdplaster.
SPIRO

Tech-Sonic®

TEC-insatsen har en unik kombination av motstående rillor i flera band som ökar insatsens prestanda, även jämfört med Sonic-lok®. Installationen förenklas genom att insatsen är symmetrisk och eliminerar behovet av orientering innan montering.

 TECH-SONIC, TEC-insatsen har en unik kombination av motstående rillor i flera band TECH-SONIC, TEC-insatsen har en unik kombination av motstående rillor i flera band

Banc-lok®

Idealisk för användning i hårda härdplaster. Banc-lok® pressas in och expanderar. Det diamantformade mönstret ger ett minimum av påfrestning av väggen utan avkall på utdragskraften.
BANC-LOK

Mini-tech®

MTEC är en miniatyrinsats med alla bra egenskaper från Tech-sonic©. Den är idealisk för dagens mindre plastprodukter och tillåter användning av små skruvar och eliminerar risken av förstörda gängor.

Fin-lok®

FL är en insats för i-pressning och kan installeras i de flesta termoplastiska material. Dess egenskaper är en kombination av vassa rillor och vertikala tänder. Till skillnad från Press-lok© har den här insatsen ett frigående hål.

Heat-lok®

HL har utvecklats för att användas i amorfa plaster och ge minimering av stress (sprickbildning). Insatsen har försetts med mjuka kanter till skillnad från de vassa kanter som normalt brukar förekomma.

Screw-sert®

SCT är en självgängande insats som passar i de flesta termoplaster och härdplasten. Insatsen är speciellt lämplig där applikationer som kräver hög utdragskraft och består av porösa material.

Press-lok®

PLK kan monteras med lätthet utan användning av ett högt vridmoment med skruven. De olika varianterna av rillor ger en utdragskraft och ett vridmoment som man vanligtvis bara finner hos insatser installerade med värme.

Flo-tech®

FTC är en insats med bottenhål som utvecklats för plast­företag vill ha en insats för ingjutning. Insatsen har tre band av rillor som ger mycket höga vridmoment och utdragskrafter.

TRI-STEP™

är en unik gänginsats som designats för en snabb och säker installation i plastmaterial. De tre stegen i produktens design gör att den sitter säkrare än en vanlig konisk gänginsats. Det minimerar också risken för att gängan kryper upp efter installation.

Mold-Form™

En kraftfull gänginsats i stål då man behöver en genomgående gänga i formsprutad plast.

P-NUT™

Enkel att pressa in i plasten.
Lättrad för att hindra att den lossnar innan montering.
Höga värden när det gäller både pull-through och torque-through.

Formulär för PSM FASTENERS KATALOGER