Om oss


PSM Fasteners AB bildades 1986 som ett dotterbolag till PSM International och Ragnar Persson AB. Det senare hade då arbetat som agent för PSM's produkter i ca 20 år. Detta gör oss till det företag i Sverige som har längst erfarenhet av denna typ av produkter.

Vi distribuerar fästelement i främst Norden och Baltikum. De produkter vi inriktar oss på är framförallt nit- och pressfästelement vilka kan ses som alternativ till svetsprodukter och konventionella skruvar och muttrar.

​​​​​​​Framgången hos en slutprodukt avgörs ofta redan i utvecklingsfasen av densamma varför vi har önskemål om att vara med så tidigt som möjligt i processen. Tack vare att vi ingår i en världsomspännande organisation med flera Techcenter så har vi möjlighet att utvärdera och testa olika lösningar och komma med idéer om förbättringar som lever upp till de krav som ni har på just er applikation.

Vi strävar efter att ha den högsta tekniska kunskapen och det mest omfattande lagret i branschen. Vår målsättning är även att order inkommen före kl 12:00 skall levereras ut från oss samma dag.
Niclas Persson, Försäljningschef
”Vi hjälper er med utveckling lokalt, och med leveranser av fästelement globalt.”

Våra partners